تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند

عفو بین‌الملل خواستار ورود بازرسان به نوار غزه شد

عفو بین‌الملل خواستار ورود بازرسان به نوار غزه شد سازمان عفو بین‌الملل اعلام کرد که به دلیل حملات مداوم هوایی و کمبود نیروی متخصص امکان تحقیق در خصوص نقض حقوق بشر در نوار غزه را ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۶ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۲۳۷۹۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ دوناتلا روورا، مشاور ارشد عفو بین‌الملل می‌گوید کمبود منابع از یک سو و حملات هوایی مداوم ارتش اشغالگر از سوی دیگر مانع از تلاش‌ها برای تحقیق درباره نقض حقوق بشر در نوار غزه می‌شود.

به گزارش الجزیره، این مقام ارشد عفو بین‌الملل تاکید کرد: «جایی که شواهدی از جنایتی که دیروز انجام شده وجود دارد، ممکن است با بمباران امروز از بین برود».

افزون بر این، روورا خاطرنشان کرد که سال‌هاست به بازرسان حقوق بشر اجازه ورود به غزه داده نشده است. وی تصریح کرد: «می‌توان فوراً کاری انجام داد. این برای مقامات اسرائیلی است که بلافاصله به بازرسان مستقل اجازه ورود دهند. اگر آنها چیزی برای پنهان کردن ندارند، نباید دلیلی برای جلوگیری از ورود بازرسان به غزه داشته باشند».

درخواست عفو بین‌الملل برای تحقیقات در غزه در حالی مطرح می‌شود که این هفته کشف یک گور دسته‌جمعی با ۳۲۴ جسد در بیمارستان «ناصر» در جنوب غزه ابعاد جدیدی از جنایات رژیم صهیونیستی را آشکار ساخته است. سازمان ملل خواستار تحقیق «مستقل، موثر و شفاف» پیرامون این موضوع شده است.

گفتنی است، رژیم صهیونیستی که سراسر نوار غزه را بمباران کرده، در روز‌های اخیر حملات خود را به شهر رفح در جنوب نوار غزه افزایش داده است. پزشکان در اوایل امروز (پنجشنبه) از ۵ حمله هوایی به این شهر خبر دادند که دست کم ۳ خانه را هدف گرفته و حداقل ۶ نفر از جمله یک خبرنگار را به شهادت رسانده است.

با این حال، اعمال محاصره شدید بر این منطقه همچنان ادامه دارد و حتی کامیون‌های حامل تجهیزات پزشکی و مواد غذایی نیز با موانع زیادی مواجه می‌شوند./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار